TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁS

fuvarozás tatabánya 05

KERESKEDELMI ÁRUK SZÁLLÍTÁSA

Vállalunk árufuvarozást, kereskedelmi termékek szállítását, rugalmasan, előre egyeztetett határidőkkel! Ha megbízható, pontos és körültekintő partnert keres, akkor hívjon minket bizalommal. Több éves tapasztalattal rendelkezünk az útvonaltervezés területén, mindig az adott útvonal adottságainak megfelelően készítjük elő a szállítást. Kiváló minőségű és különböző típusú gépparkunknak köszönhetően szinte minden típusú áru fuvarozásásban tudunk segíteni. Akár gyűjtőfuvarról, akár direkt megbízásról legyen szó, állunk rendelkezésére! Belföldi és nemzetközi szállításban is számíthat ránk, kérjen ajánlatot még ma!


 

ÁRUK TERÍTÉSE

Áruk terítését vállaljuk rendszeresen vagy alkalmi jelleggel, kisebb vagy nagyobb tételben is, országosan! Az áruszállítást kérheti ki- és bepakolással, ha szükséges, akár raktározási lehetőséggel is. Kérjük küldje el a részleteket, kérjen árajánlatot!


EXPRESSZ SZÁLLÍTÁS

A gyorsaság a legfontosabb? Bízza ránk! Expressz szállítás szolgáltatásunkkal a lehető leggyorsabban elvisszük a kívánt csomagot. Többé nem kell aggódnia amiatt, hogy késik vagy elkeveredik a csomagja, mi garantáljuk, hogy a kért időben, kiváló állapotban szállítjuk le a küldeményt.


ÉPÍTŐANYAG SZÁLLÍTÁS

Építőanyagok fuvarozását, raklapos anyagok szállítását vállaljuk országszerte. Akár nagyobb méretű faanyagok, zsákolt vagy mázsált építőanyagok szállítása is lehetséges. Előre egyeztetett időpontban, kérjen árajánlatot!


DÍJMENTES AJÁNLAT KÉRÉS!

Kattintson az “Díjmentes Ajánlat Kérés” menüpontra, töltse ki rövid űrlapunkat! Rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot!